Bröllopslokaler Stockholm

// BRÖLLOP

5 bröllopslokaler i Stockholm / närheten av Stockholm

Letar ni efter bröllopslokal och behöver lite tips och inspiration? I detta inlägg har jag samlat några vackra platser i Stockholm och omkring Stockholm jag har fotograferat i. Så många magiska platser det finns att gifta sig på! Alla lokaler har verkligen sin charm beroende på vad ni är ute efter. Precis som andra leverantörer inom bröllopsbranschen bokas lokaler fort upp i förväg. Har ni hittat en favoritlokal, tveka inte att skicka iväg ett mejl och se vilka datum som är lediga den årstiden ni önskar! 

Johanna & Simon berättar hur de hittade sin drömlokal! 

GYLLENE BRUNNEN

Drömmer ni om ett bröllop i en vacker lada? Gyllene brunnen ligger ca 1,15 min från Stockholm och är en perfekt plats för er som vill ha den lantliga, rustika känslan under er dag! Med både skog och åkermak i omgivningarna (perfekt för bröllopsporträtt!!), magisk laduloft för middagen och festen är Gyllene brunnen en fantastiskt lokal för er som är ute efter en lantlig miljö!


DROTTNINGHOLM SLOTT

Vackra, vackra Drottningholm! Med vacker utsikt över vattnet och slottet precis intill är festlokalen Orangeriet på Drottningholms slott en underbar plats för både bröllopsmiddag och fest! Efter ha bott ute på Ekerö i några år och fotograferat i omgivningarna en hel del så har Drottningholm en speciell plats i mitt hjärta! Jag kan alla perfekta fotoplatser för porträtt i omgivningarna, speciellt smultronsställena som ligger lite gömda! Kika in på deras hemsida för mer information!

GRYTSBERGS SÄTERI

På natursköna och sjönära Grytsberg säteri finns möjligheten att ha allt på samma plats! Ca 1,5 h från Stockholm ligger denna fina anläggning med vackra boenden, drömmig middag och festplats, gångavstånd till Gryts kyrka samt möjlighet att bada och basta precis vid Kyrksjön. Vill ni omges av vacker och stillsam natur så är Grytsberg säteri något för er!

SIGGESTA GÅRD

Siggesta gård ligger ute på Värmdö och är en vacker gård i lantlig anda omringad av åkermark, djur och fin natur! Siggesta erbjuder olika lösningar för ert bröllop med möjligheten till boende samt uthyrning av olika delar av gården beroende på vilken känsla ni vill ha! Det finns möjlighet att ha middagen & festen i deras loge, orangeri, loungen eller vid herrgården som Olivia och Fredrik hade! Dessutom finns det möjligheter att ta sig dit med båt, något som kan vara en rolig upplevelse för gästerna.

LIDÖ VÄRDSHUS

Letar ni efter en vacker plats i skärgården för er bröllopsdag? Kika in Lidö i Norrtäljes skärgård! I omgivningarna finns en vacker plats för utevigsel intill vattnet och ljuvliga fotoplatser för porträtt och gruppbilder! Med möjlighet till övernattning är Lidö en riktig skärgårdsdröm!Nästa blogginlägg:

// INSPIRATION TILL BRÖLLOPSDUKNING- RENTAL STORIES >>