Hemma-hos-fotografering / Lifestylefotografering

 // FAMILJ

Hemmahosfotografering - lifestylefotografering Stockholm

FÖREVIGA MINNEN HEMMA HOS ER

Kärleksfulla familjebilder i ert älskade hem!

En hemmahosfotografering / lifestylefotografering innebär att jag fotografera er i ert hem. Hemmet är en viktig och central plats i livet. Kanske är det där barnen tar sina första steg? Att föreviga er familj i en miljö ni är trygga i och håller kärt skapar sentimentala och vackra familjebilder. Äkta ögonblick fångas i hemmet bland bus, vardagsstök, leksaker och böcker. Dessa bilder kan ni pocka fram i många år framöver och blicka tillbaka på hur vardagslivet och ert hem var.

HUR GÅR EN LIFESTYLEFOTOGRAFERING TILL?

En lifestylefotografering innebär som sagt att jag förevigar er familj i ert älskade hem. Innan er hemmahosfotografering får ni en guide skickade till er via mejl med olika tips inför fotostunden tillsammans. Lugn! Ni behäver inte storstäda och skrubba hela huset från topp till tå! Utan ni får all information om hur fotograferingen går till steg-för-steg. Under tiden jag är på plats kommer jag guida er genom hela fotograferingens gång och berätta hur vi går tillväga för att skapa härliga och avslappnade bilder. Fotostunden anpassas i barnens takt och tillsammans har ni en mysig och lättsam stund framför kameran. Vi förflyttar oss genom bostaden där jag förevigar er i olika rum som vi tillsammans kommer fram till passar bäst. Jag fångar kärleksfulla familjebilder och värdefulla detaljer i erat hem som ni kan blicka tillbaka på och minnas. Era familjebilder återspeglar er som familj precis som ni är. Inga stela poser utan varma, kärleksfulla stunder som jag fångar på bild!

EFTER LIFESTYLEFOTOGRAFERINGEN: FYSISKA MINNEN

I dagens digitala värld är det ofta att bilderna stannar kvar i mobilen. Varje sommar tar min mormor fram en trälåda fylld med gamla, nötta svartvita bilder. Tillsammans skrattar vi, gråter och förflyttas tillbaka i tiden. Kanske plockar ni fram era familjebilder för att blicka tillbaka och minnas? I mitt familjepaket ingår 10 st utvalda printar i storleken 10x15 cm utskrivna på vackert, matt fine art papper just för att bilderna ska leva vidare som fysiska minnen. Möjligheter finns att även lägga till album och andra utskrifter i olika storleker. Vid er bildleverans som sker via ett personligt webbgalleri samt via USB får ni tillgång till olika valmöjligheter gällande album och utskrifter.