Johanna & Simon - hitta sin drömlokal

// BRÖLLOP

Att gifta sig under corona & hitta sin drömlokal! Johanna & Simon berättar!

Den 15 augusti 2020 gifte sig underbara Johanna & Simon på Grytsberg Säteri och jag fick äran att föreviga 6h av deras fantastiska dag. En solig och underbar dag med så många fina människor framför kameran!! Jag frågade Johanna & Simon lite mer om deras dag: hur de hittade sin drömlokal och lite kring att gifta sig under corona <3 Tack underbara ni för att jag får läsa och dela ord era fina ord! Så vacker läsning <3

"2020 bjöd på många nya sätt att tänka, inte minst kring vårt stundande bröllop. Vi gick från att planera ett stort bröllop i en familjeägd lada till att endast bjuda närmsta familj, och ta tillfället i akt att göra något vi alltid drömt om, bjuda de vi älskar allra mest på och försöka få alla att känna sig lika speciella som oss på vår bröllopshelg. Sökandet på nya platser för helgen började, vi satte oss ned och skrev en lista på vad vi var ute efter - högst upp på listan var känslan. Det skulle kännas (!) rätt. 


Med fantastisk hjälp av brudgummens syster och man gav vi oss ut på jakt, efter besök på många otroligt fina ställen och lärdomar kring dessa ställen så var det för mycket som inte var rätt, de va för stora, eller för små, eller för dyra, eller upptagna de datum vi ville, eller så stämde inte den där känslan som var så viktig. När vi nästan gett upp en helg så hade vi ett ställe kvar att besöka.


Det var en vårdag i maj och solen lyste, vi åkte av motorvägen alldeles för tidigt och körde länge på de krokiga Sörmländska vägarna, efter en snäv sväng och en timme av ”wow här vill jag bo” från oss båda pekandes på olika hus och gårdar, dök en litenliten vit kyrka upp. Vi visste inte riktigt vart vi var, men stannade bilen och gick ut för att ta en närmare kik på den, ingen av oss hade någonsin sett eller upplevt en plats som var så idylliskt. Efter ett par varv kollade vi på varandra och sa ”det här är vår kyrka”. Och då hade vi ingen aning hur långt vi hade kvar till stället vi faktiskt var intresserade av. 


Vi satte oss i bilen och åkte, bokstavligen i 30 sekunder, och Grytsberg Säteri var framför våra ögon. När vi även såg det mest magiska orangeri visste vi. Där och då, tills den dagen vi åkte hem söndagen från livets bästa helg, så klaffade allt. Och känslan vi letat efter var inte bara där, den tog över hela vår helg, och den känslan var kärlek. Vi är så tacksamma, att mitt i allt omtumlande som hände under 2020, hade vi vår dag, med våra närmsta, och inget annat hade varit precis exakt på det viset."

GRYTSBERGS SÄTERI - 15 augusti 2020

Urval från Johanna & Simons bildgalleri <3