Lifestylefotografering/Hemma-hos-fotografering Stockholm

 // FAMILJ

Hemmahosfotografering - lifestylefotografering Stockholm

Kärleksfulla familjebilder i ert älskade hem!

En hemma-hos-fotografering / lifestylefotografering innebär att jag fotografera er i ert hem. Hemmet är en viktig och central plats i livet. Kanske är det där barnen tar sina första steg? Att föreviga er familj i en miljö ni är trygga i och håller kärt skapar sentimentala och vackra familjebilder. Äkta ögonblick fångas i hemmet bland bus, vardagsstök, leksaker och böcker. Dessa bilder kan ni pocka fram i många år framöver och blicka tillbaka på hur vardagslivet och ert hem var.


Innan er fotografering får ni information hur jag går tillväga för att fånga personliga, härliga och avslappnade familjebilder. Under er fotografering guidar jag er från start till slut för att fånga just genuina och naturliga stunder på bild som återspeglar er familj. En lifestylefotografering kan genomföra året runt! Under november 2020 träffade jag Malin och Joels familj hemma i deras vackra hem. Vi fotograferade först inomhus och sedan avslutade sedan en kort stund ute. En stund med bus, lek, mys, bak och skratt! Några ord från Malin & Joel <3 


MALIN & JOEL

"Men åhh Ingrid!!

Alltså tack tack tack! Helt fantastiska bilder! Sååå kul för oss att ha! Så värdefullt att föreviga dom små ögonblick. Dom här bilderna kommer vi kunna se tillbaka på hela livet. Jag vill lägga ut varenda en typ NU!  Och framkalla förstoringar!  Perfekt julklapp ju! Så himla glad att vi gjorde detta! Det var jättekul!!"

Urval från bildagalleriet