Provfotografering - varför jag rekommenderar detta till alla mina brudpar

// BRÖLLOP

Provfotografering: varför jag rekommenderar detta till alla mina brudpar!

En kärleksfotogfrafering - en stund för bara er!!

Inför varje bröllopsdag träffas jag och mina brudpar på ett bröllopsmöte så att vi får lära känna varandra ordentligt (SÅ kul!), en viktig del för att ni ska vara bekväma framför kameran. Ni får berätta om era tankar och förväntningar inför er bröllopsdag, vi bollar idéer samt får ni prova på att stå framför kameran och fotograferas om ni så önskar det! I alla mina bröllopspaket ingår en provfotografering/införfotografering/ parfotografering (kärt barn har många namn haha!). En provfotografering är en stund där ni får just prova på att stå framför kameran och är något jag rekommenderar till alla mina brudpar!

PERFEKT ATT PROVA PÅ ATT STÅ FRAMFÖR KAMERAN

Provfotograferingen är ett perfekt tillfälle att prova på att stå framför kameran inför er bröllopsdag. Inför varje fotografering får jag höra av par "vi blir inte så bra på bild", "vi är inte vana att stå framför kameran" men vet ni? Det är inga problem, jag hjälper er! Jag förstår till fullo hur det känns att ställa sig framför kameran och därför är en oerhört viktig del av mitt jobb som fotograf att få er trygga och avslappnade. Med små "uppgifter/instruktioner" guidar jag er från start till slut. Det blir inga stela tystnader utan jag kommer prata och peppa er under fotograferingens gång. Därför kan det vara skönt att ha en provfotografering, just för att ni ska se hur det känns att stå framför kamera innan er bröllopsdag! Inget stelt, bara kul!

ANVÄND BILDERNA UNDER ER BRÖLLOPSDAG!

En annan anledning till varför jag rekommenderar en provfotografering till mina brudpar är för att ni kan använda bilderna på ett roligt och kreativt sätt under er bröllopsdag! Flera av mina brudpar har kommit på roliga sätt att använda bilderna från provfotografering,här kommer några exempel:

> Använda bilderna till save-the-date/inbjudningskort >använda bilderna i ett bildspel under middagen

>dekorera borden under middagen med små utskrivna bilder från provfotograferingen

>skrivit ut och ramat in några bilder och ha som dekor under middagen


Nedan ser ni hur Pauline och Max använde sina bilder från provfotografering! De hade skapat en hel vägg med bilder på dem tillsammans och placerade den där minglet skedde. Bildväggen bestod av bilder på dem och med deras gäster varav några bilder var just från provfotografering. Så roligt för gästerna att kika på väggen och samtala kring roliga stunder och gamla minnen. Det blev väldigt lyckat! 

Pauline & Max provfotografering, oktober 2020.

Pauline & Max bröllop den 05 december 2020.

VÄRT ATT DOKUMENTERA VARDAGSKÄRLEKEN

Något jag älskar med just provfotograferingar är även möjligheten att dokumentera och föreviga vardagskärleken. En stund för bara er två där ni fångas på bild precis som ni är! För hur många bilder har ni på er två egentligen? Det blir som en dejt med ett tredjehjul, en rolig och avslappnad stund där er kärlek fångas på bild. Nedan ser ni ett urval från bilderna från Jaanas och Gustav profotografering och även deras ord när de hade bläddrat igenom sitt bildgalleri:

JAANA & GUSTAV

Hej fina Ingrid,

Vi har tittat igenom bilderna och de är helt fantastiska. Vi förstår inte hur du burit dig åt, för så där fint har vi aldrig tidigare porträtterats. Vi blev jätteglada när vi gick igenom dina foton för varenda ett av dem känns naturligt samt förmedlar en känsla av kärlek och glädje. Vi är så glada att du vill fotografera oss på vårt bröllop samt förtrolla med din glädje och bildmagi. Ha en fantastisk fortsättning på sommaren och tack för en helt makalös bildsamling!! Kram Jaana & Gustav