B R Ö L L O P

..

Er dag

Kramen från farmor efter vigseln. Skratten ni delar med era nära och kära. Er kärlek. Dessa ögonblick är värda att föreviga. När ni blickar tillbaka på era bilder får ni återuppleva er dag och alla stunderna precis som de var. 


Jag fångar er historia på bild med tyngdpunkt i det naturliga. Som fotograf värdesätter jag att fånga detaljerna ni noga har valt ut, miljön samt människorna ni delar er kärlek med.

.
.

"

"

Tusen tack till Dig fina fina Ingrid som gett oss så mkt kärlek och närvaro och massor med bilder från vårt livs vackraste dag!!! Herreguuuud vad vackra bilder!!!! Vi är a-mazed!!!!!!!!!!!!!!! Vilken blessing att just Du blev vår bröllopsfotograf!!!!!! Vi kommer att rekommendera dig till alla vi känner.


JOY & HENRIK

Bröllopsftograf Stockholm - Lantligt bröllopsfotograf - bohemiskt bröllopsfotograf

Er bröllopsfotograf

ER

berättelse

GENUINA

stunder 

NATURLIGT

med mycket skratt

Ni vill ha er dag förevigad precis som den är där känslorna lyser igenom bilderna. Ni gillar vacker natur! Ni tycker om att skratta! Ni vill ha en person som känns som en vän bakom kameran som lättsamt närvarar under dagen men även diskret fångar de genuina stunderna. Att stå framför kameran skall kännas avslappnat och härligt. Kanske gillar ni djur som jag?


Jag brinner för att träffa människor och fånga deras kärlek på bild. Som person och fotograf är jag varm och närvarande. Jag är alltid redo med ett skvavsårplåster i fickan (man vet aldrig!). Innan, under och efter finns jag alltid där som en hjälpande hand. 

 

.
.

Steg-för-steg: er upplevelse

01

BOKA

Känns det som ni har hittat rätt? Vad kul!  Ni skickar iväg en förfrågan via bokningsformuläret nedan. Ni får ett mejl tillbaka och är datumet ledigt så blir det ert!


En bokningsfaktura skickas till er på 25% av det totala beloppet för att säkra ert datum. När allt är påskrivet och klart är datumet ert! Under planeringstiden finns jag alltid tillgänglig om ni vill ha svar på frågor eller bolla idéer.

02

MÖTAS

En tid innan bröllopet äger rum bokar vi in ett bröllopssmöte. Jag bjuder gärna på en fika men det går lika bra via skype/telefonsamtal. Vi går igenom era tankar, funderingar och förväntningar samt er stora dag i detalj.


I mina paket ingår alltid en provfotografering som sker oftast i samband med bröllopsmötet. En rolig och avslappand parfotografering där ni får prova på att stå framför kameran. Bilderna kan exempelvis användas till inbjudningskort. 

03

MINNAS

Vi har tidigare gått igenom er dag i detalj så ni kan njuta ordentligt. Tillsammans har vi en riktigt rolig dag! 

Efter bröllopet börjar redigeringsarbetet för min del. Jag skickar först ett litet tjuvkik på bilderna strax efter bröllopet. Inom 8 veckor får ni alla bra bildfiler levererade dels via ert personliga webbgalleri med enkel nedladdning som ni kan dela med era nära och kära samt via USB i unik träbox som ni får hemskickade.

Er investering - priser 2023/2024

I SAMTLIGA PAKET INGÅR:

Bröllopsftograf Stockholm - Lantligt bröllopsfotograf - bohemiskt bröllopsfotograf

BRÖLLOPSMÖTE & SUPPORT

Vi lär känna varandra över en fika alternativt via skype/telefon.

Jag vill veta allt om er! Ni berättar om era förväntningar och tankar inför ert bröllop. Under bröllopsmötet går vi igenom detaljer, tidschema, fotografering och annat roligt från er dag. Innan, under och efter finns jag alltid tillgänglig som en hjälpande hand!


Bröllopsftograf Stockholm - Lantligt bröllopsfotograf - bohemiskt bröllopsfotograf - Bröllopsfotograf Gotland - avslappnad bröllopsbilder

 PERSONLIGT WEBBGALERI & USB 

Bilderna levereras via ett personligt webbgalleri delbart för nära & kära samt via USB. Era bröllopsminnen levereras till er både fysiskt och digitalt. Bröllopsftograf Stockholm - Lantligt bröllopsfotograf - bohemiskt bröllopsfotograf - Bröllopsfotograf Gotland - Roliga gruppbilder bröllopsbilder

ALLA BRA BILDFILER

Med alla bilder menas alla bilder som har håller både kvalité och standard och är ej dubbletter. Bilderna från dagen levereras redigerade både högupplöst & webbanpassat i både färg och några i svartvitt. Minst 40 bilder/h.

.

.

.

.

.

Paket & priser 2023/2024

Priserna är inklusive moms.

Notera att resersättning och boendekostnad tillkommer vid längre resor.

GIFTER DU DIG I STADSHUSET ELLER PLANERAR ETT MINDRE BRÖLLOP?

Skicka en förfrågan så får ni tillgång till en seperat prislista :)

PASSAR FÖR FÖRBREDELSER - PORTRÄTT - VIGSEL -GRATULATIONERMINGEL - GRUPPBILDER

Vad ingår:

BRÖLLOPSMÖTE & KONTAKT BILDER LEVERERADE

VIA ETT PERSONLIGT

DELBART WEBBGALLERI

SAMT EN VACKER FYSISK LEVERANS MED USB

OCH UTSKRIVNA BILDERRESERSÄTTNING STOCKHOLM

MED OMNEJD (CA 3H)

29 000 :- 

6 h

PASSAR FÖR FÖRBEREDELSER - PORTRÄTT - VIGSEL - MINGEL - DELAR AV MIDDAGEN - GOLDEN HOUR

Vad ingår:

BRÖLLOPSMÖTE & KONTAKT BILDER LEVERERADE

VIA ETT PERSONLIGT

DELBART WEBBGALLERI

SAMT EN VACKER FYSISK LEVERANS MED USB 

OCH UTSKRIVNA BILDER


15 UTVALDA PRINTAR

I STORLEK 10 X 15 CM


RESERSÄTTNING STOCKHOLM

MED OMNEJD (CA 3H)

32 000 :- 

8 h

Bröllopsftograf Stockholm - Bröllopsbilder i regn - Lantligt bröllopsfotograf - bohemiskt bröllopsfotograf - Bröllopsfotograf Gotland

FRÅN FÖRBEREDELSER TILL FEST

Vad ingår:

BRÖLLOPSMÖTE & KONTAKT
BILDER LEVERERADE

VIA ETT PERSONLIGT

DELBART WEBBGALLERI

SAMT EN VACKER FYSISK LEVERANS MED USB

OCH UTSKRIVNA BILDER


15 UTVALDA PRINTAR

I STORLEK 10 X 15 CMRESERSÄTTNING STOCKHOLM

MED OMNEJD (CA 3H)


37 000 :- 

12 h

FAQ

Jag vill bli boka dig kortare/längre än det som står i dina paket

Skicka iväg en förfrågning på hur ni har tänkt så kan jag skräddarsy ett paket som passar er!

Vad gör vi om det regnar?

Nemas problemas! Under bröllopsmötet har vi gått igenom alternativa platser ifall det skulle regna. Vi kan dessutom använda paraply (jag har paraply att låna) eller fotografera vackra bilder inomhus. Tillsammans hittar vi en bra lösning. 

Hur gör vi med mat?

I mina paket på 8 timmar önskar jag mig en måltid. Personalmat fungerar utmärkt.

Resekostnad?

I alla paket ingår resekostnader i Stockholm med omnejd (ca 3h). För längre resor tillkommer en reseersättning på 35 kr/milen alternativ tågbiljett samt boendekostnad. 

Skicka er bokningsförfrågan

Inom 1-2 arbetsdagar får ni svar på er förfrågan. Dubbelkolla annars skräppost eller skicka om ett mejl ifall ni inte ha fått svar! <3

Få lediga tider kvar för 2023. Bokningar för 2024är öppet!


Ni kan även alltid höra av er på: tjernstromingrid@gmail.com


 
 
 
 
 
 
4 h
8 h
12 h
mindre än 4h
Stadshuset Stockholm
 
 
 
Instagram
Rekommendation
Google
Facebook
Annat