F A M I L J

Fånga känslor & minnen på bild

Varje sommar tar min mormor fram en trälåda fylld med gamla, nötta svartvita bilder. Tillsammans skrattar vi, gråter och förflyttas tillbaka i tiden. Stunden när barnen är små, när ni är sådär pirr-i-magen kära eller tillsammans med er första hund är värda att föreviga och minnas. Kanske sitter ni där några år och plockar fram just dessa bilder för att blicka tillbaka och minnas? 

..

"

Tack fina, varma du. Vi sitter mållösa efter att ha kollat igenom bilderna. Helt fantastiska! Tack för en underbar stund tillsammans och magiska bilder. Du sprider glädje och härlig energi redan från start. Bilderna skall upp på väggen bums och vi ses definitivt på en fika i framtiden. Kram


"

Familjen Lindberg 

Familjefotograf Stockholm - Lifestylefotografering Stockholm - Hemmahosfotografering Stockholm

Er familjefotograf

ER

berättelse

GENUINA

stunder 

NATURLIGT

med mycket skratt

Ni vill ha er familj fångad precis som den är, en blandning av kärlek, värme, familjekaos eller massor med gos! Ni vill ha en person som känns som en vän bakom kameran som lättsamt närvarar under fotografering men även diskret fångar de genuina stunderna. Att stå framför kameran skall kännas avslappnat och härligt. En rolig stund för alla! 


En familjefotografering är helt anpassad efter er familj oavsett om ni gillar att kramas mycket, skratta mycket eller busa mycket. Kanske alla samtidigt? Det är en stund där ni får umgås med varandra och bli fångad på bild precis som ni är.  Självfallet är fyrbenta familjemdlemmer välkomna! 

 

..

Steg-för-steg: er upplevelse

BOKA

01

Känns det som ni har hittat rätt? Vad kul! Fyll i formuläret nedan för att skicka en bokningsföfrågan. Jag återkommer 1 - 2 dagar och tillsammans besätmmer vi tid och plats som passar er. Vi bokar in två datum för fotograferingen ifall vädret inte är på vår sida första datumet både för utomhus och lifestylefotografering. Ni får även ett frågeformulär att fylla i för att jag skall få känna er familj!

 

MÖTAS

02

Kanske har ni någon plats som ligger er varmt om hjärtat för en otomhusfotografering? Annars har jag samlat på mig ett antal vackra platser att fotograferas på runt om i Stockholm. Vi ses på bestämd plats för en avslappnad och rolig stund tillsammans. Skulle vi ha otur med vädret fotograferar vi på reservdatumet istället. En lifestylefotografering sker i ert hem.

 

03

LEVERANS

Efter fotograferingen skickas er faktura. Senast 14 dagar efter fotografering får ni tillgång till ert personliga webbgalleri där urvalet till era högupplösta, redigerade bilder laddas upp. Ni kikar runt i lugn och ro. När ni har gjort ert urval levereras bilderna dels via ert personliga webbgalleri samt via USB tillsammans med printar i storleken 10x15 cm. 

 

Er investering - priser 2022

I FAMILJEPAKETET INGÅR:

Reseersättning inom Stockholm med omnejd (ca 2h)

Familjefotograf Stockholm - Lifestylefotografering Stockholm - Hemmahosfotografering Stockholm

FULL SUPPORT & FAMILJEGUIDE

Behöver ni hjälp med klädval eller plats? Tillsammans bollar vi idéer vad som passar er familj bäst! Jag skickar ut en familjeguide fylld med bra tips vid val av kläder, plats och lite inspiration inför er fotografering både för lifestyle och utomhus! Jag finns alltid tillgänglig vid ev. frågor.

Familjefotograf Stockholm - Lifestylefotografering Stockholm - Hemmahosfotografering Stockholm

AVSLAPPNAD OCH HÄRLIG STUND FRAMFÖR KAMERAN

En avslappnad och rolig  stund framför kameran där ni får skratta, kramas, busa om det finns energi och umgås med varandra anpassad efter er familj.

Familjefotograf Stockholm - Lifestylefotografering Stockholm - Hemmahosfotografering Stockholm

PERSONLIGT WEBBGALERI & USB 

Bilderna levereras via ett personligt webbgalleri delbart för nära & kära samt via USB i vacker leverans. Möjligheten finns att beställa album och förstoringar. Klicka på texten för att komma till bildgallerier <3 

..

..

Paket & priser 2022

Familjepaketet

Ingår

1- 2 h FOTOGRAFERING PÅ UTVALD PLATS


20 UTVALDA HÖGUPPLÖSTA & WEBBANPASSADE BILDER FRÅN ERT URVAL (CA 30ST)


BILDERNA LEVERADE VIA PERSONLIGT WEBBGALLERI

& FYSISKT VIA USB 

 

10 UTVALDA PRINTAR I STORLEKEN 10x15 CM
4900:- (ink moms)

FAQ

Vad ska vi ha på oss?

När det kommer till klädval är det viktigaste att ni känner er bekväma och fina med det ni har på er. I samband med er bokning skickar jag med er en klädguide där ni kan hämta inspiration.

Bästa vädret att fotografera i?

Den bästa tiden att fotografera är när solen inte är så stark. Att fotografera en halvmulen/mulen dag eller när solen börjar avta (runt sen eftermiddag/tidig kväll beroende på årstid) passar bäst. Tillsammans bokar vi in två datum ifall vädret inte är på vår sida första gången.

Kan vi beställa förstoringar?

I samtliga paket ingår 10x15 cm printar. Jag erbjuder även möjlighet att beställa förstoringar. Egen prislista för förstoringar skickas med vid leverans av bilder.

Skicka er bokningsförfrågan

Inom 1-2 arbetsdagar får ni svar på er förfrågan.

VÄLKOMNAR BOKNINGAR FÖR VÅR 2022.