O M MIG

.
.

En glad och sprallig person på 22 vårar. Jag är en bokslukare, djurvän & vegofantast som tycker verkligen om att träffa nya människor. Jag spenderar helst all min tid ute i naturen, gärna upptäcka en ny plats tillsammans med fyrbenta vänner (tvåbenta går också bra!). 


Människor är så oerhört spännande, intressanta och inspirerande! Framförallt barn. Deras nyfikenhet, roliga frågor och spännande funderingar över världen värmer mitt hjärta.

Just därför fotograferar jag bröllop och familjer samt utbildar mig till ämneslärare med inriktning mot historia och religion. Att ta del av och återberätta människors historier, i klassrummet och genom kameralinsen, är något av det roligaste och mest känslofyllda jag vet.

5


snabba om mig: 


- MIN FAVORIT BOKGENRE:

är självbiografier, biografier & memoarer. Människors berättelse intresserar och inspirerar mig enormt.- JAG ÄLSKAR ATT DRICKA TE

Alltså ÄLSKAR! Såpass mycket att en födelsedag fick jag fyra likadana (!) tekoppar från olika personer. - JAG HAR EN STOR KÄRLEK TILL FRANKRIKE

(JAG ÄR HALVFRANSK)

Talar lika bra franska som svenska och drömmer om att bo där någon gång under en längre period.- BÄSTA JAG VET: DJUR

Jag älskar att titta på djur & naturdokumentärer. Spännande, hjärtskärande och vackert!- TVÅ AV MINA NYÅRSMÅL:

1. Lära känna nya människor. Varje månad tar jag en kaffe med ett ny person.

Oerhört givande! 2. Ett kreativt projekt jag har 2021 är att lära mig fotografera analogt! Ska bli så kul att prova något nytt!